Rønningsbakken 40 

Rønningsbakken 40 er en hel 2-manns bolig over 4 etasjer med to separate leiligheter som begge går over to plan. Ligger 200 meter fra Dronning Mauds, kun 10 minutter med buss til Dragvoll og sykkelavstand til NTNU Tunga. Det er gangavstand til Solsiden/Sentrum. Prisen for hyblene varierer fra 4400 til 6200 kr pr måned.

Leilighet A (U. etg og 1. etg) er husets største leilighet på totalt 250 m2. Leiligheten har seks soverom i U. etg og fire i 1. etg. Det er til sammen fire bad, stort kjøkken med tre kjøleskap, frys, to komfyrer, mikro, oppvaskmaskin m.m. To stykk vaskemaskiner og to stykk tørketromler i U etg. Alle rom er store lyse på inntil 15 m2. I 1. etg er det i tilknytning til kjøkken en stor stue med separat spisestue og utgang til markterrasse.  Underetasje er oppført i 2016 med varmekabler på gulv og LED downlights i tak.

Leilighet B (2. etg og 3. etg) er på totalt ca 190 m2 med fem soverom i 2. etg og to i 3. etg. I 2. etg er det i tillegg to bad, stort kjøkken med "alt" av hvitevarer, stue og spisestue. Fra stuen har man utgang til en stor vestvendt terrasse. Rom nummer 5 har også direkte utgang fra rommet til terrassen. I 3. etg er det to store soverom med gulvflate over 30m2 (NB! skråtak) og egen felles gang hvor det er installert en servant.


Trykk på de enkelte leilighetene for ytterligere info